we are great at making books and magazines.

so you want to be remembered?
strangergirlsclub ontwerpt tastbare bewijzen waarmee je verrast en inspireert. Jouw verhaal dat met een klik van het scherm verdwijnt? No way! We vereeuwigen je op papier, want dat is wat belangrijk is in deze vluchtige tijden. We maken boeken en magazines voor en over interessante bedrijven, unieke merken en markante personen.

We duiken in elk onderwerp,
verzinnen een uitzonderlijk concept,
maken alle content (tekst, interviews, fotografie) 

en vertalen het naar een ontwerp dat bij jou past.​​​​​​
ON TODAY'S MENU: horeca magazines
Elke dag komt er wel weer een eettentje of koffietoko bij. Hoe val jij op en word je onthouden? Heb je er ooit bij stilgestaan om in een magazine te laten zien? Hoe leuk is het om meer te weten te komen over de plek waar je graag komt. Gasten vertrekken zo met een leuk aandenken en vertellen een ieder in geuren en kleuren over jouw restaurant, club of hotel. 
Niet in zo’n suf blad, maar in een verrassend en inspirerend concept. Dan onthoud je niet alleen waar je  je tanden in hebt gezet, maar ook wat je erover hebt gelezen. 
Neem gasten mee naar vervlogen tijden, geef ze een kijkje in de keuken, onthul het geheim van de chef, dirty secrets van het (bar)personeel, portretten van gasten, bizarre verhalen, grappige weetjes, inspirerende tips en deel fingerlicking goede foto's van het menu.  
Wil je dat mensen je vasthouden, 
aan je zitten, van je genieten, 
iets leren en je als aandenken 
mee naar huis nemen?
JA
Back to Top