happening now. 
13/09/2020
hanging around: FC GRONINGEN
De komende twee jaar staan we als gillende hoolies naast de Z-side onze club aan te moedigen. Letterlijk ernaast, we zitten op het uiterst linkse hoekje van de eretribune. Zijn we toch iets minder stoer dan je dacht. Hoe dan ook zijn we trots om FC Groningen de komende twee seizoenen te sponsoren! 

18/09/2020
hanging around: meerstad
Onze vierde expositie en wel midden in Meerstad. Samen met 85 collega artiestiekelingen hingen we in het grootste openbare landkunstpark van Nederland. Gewoon bij ons in Grunn. Tou eem. 

20/07/2020
hanging around: abandoned italy
Het Italiaanse rijk voor je alleen: Siena zonder toeristen, het Colloseum zonder publiek en een roadtrip zonder files. Trudy volgde netjes clubrule #5 op en bezocht deze zomer de familie in Italia. Meest inspirerend? De oudjes die dag in dag uit met op een stretchertje liggen te bakken op de Barcola in Trieste. Het lekkerste? De spaghetti al Limone tussen de citroenbomen in Sorrento. 

05/07/2020
working with: Kiteminded
We houden van het vasteland, maar het leek ons ook erg leuk om met iemand op de eilanden te werken. Je weet hoe het gaat, als je iets heel graag wilt dan gebeurt het gewoon. Het universum besloot en niet veel later vroeg Stefan ons een logo en huisstijl te ontwerpen voor Schiermonnikoog's nieuwste aanwinst: zijn Kitesurfschool Kiteminded. Binnen twee weken graag, want ik wil meteen beginnen. 
As you wish Sir.  

Meer weten over het logo? Click
03/06/2020
Celebrating: One Year Strangergirlsclub
We doen waar we zin in hebben, houden van avontuur & gekkigheid en bekijken de wereld door een andere, creatieve bril. Gecombineerd met het vermogen om alles mooier te maken en een set clubregels ontstond strangergirlsclub. We hadden ons jubileum dolgraag met iedereen die ons clubleven tot een uit duizenden maakt gevierd, maar helaas mochten we geen immens feest geven.
Wel gingen we op pad met onze brandnew clubbiertjes! Heb jij er al één?

biertje: van Martinus
design: van ons 

19/05/2020
working with: Em2 Good Food
Vorige week hebben we de EM2 GoodFood driveby getest en het was amazeballs 😍. Why? Je hoeft de grens niet meer over voor vakantievibes; het is Berlijn, Santa Cruz en Napoli op fietsafstand. De pizza is perfetta en de sfeer meraviglioso🔥. Get in line baby! Oh ja, wij maakten: het logo en de huisstijl, de flyers, de social media content, deden fotografie en gaan aan de slag met menukaarten en pizzadozen. #pizzaislife
30/04/2020
working with: The Content Society
‘Repositioning heeft alles te maken met het feit dat ik gewoon een mega toffe professionele huisstijl heb laten ontwikkelen’ oftwel de mooie en vleiende woorden van Stefanie Herstel, owner van The Content Society. Voor deze girlboss hebben we een opvallend en herkenbaar logo ontworpen. The Content Society is het middelpunt, de start van het verhaal en daarmee de binnenste ring. De buitenste ring is multifunctioneel en kan gebruikt worden voor de payoff, storytelling of nogmaals de merknaam.
16/03/2020
hanging out: at home
Hi strange world 🙋🏽‍♀️, Normaalgesproken raken we geïnspireerd door te reizen, door de stad de fietsen, op verschillende plekken te werken en veel nieuwe mensen te ontmoeten. Nu werken we aan mooie projecten thuis en worden we meer dan dan ooit gestimuleerd creatieve oplossingen te bedenken. Laten we dat samen doen! Support your locals en zit niet bij de pakken neer. Het is een rare wereld, maar nog steeds die van ons.⁣

We zijn gewoon telefonisch, op de app en per mail bereikbaar!⁣

Stay positive!⁣ 

2/03/2020
working with: De Marktslager
Eat local, shop local and support local. De komende maanden leren we steeds meer over familiebedrijf De Marktslager. Ze bestaan al bijna 40 jaar! Dat tijden veranderen is niets nieuws: elke dag vlees hoeft niet meer, je wilt weten wat je eet en waar het vandaan komt. Goed, eerlijk en puur dus. Precies wat de Marktslager wil uitdragen. En wij zijn de gelukkigen om dit 'van boer tot bord' verhaal tot uiting te brengen in, yes ofcourse , een eervol magazine. 
24/02/2020
working with: Audio Artistiek
We laten ons betoveren door geluid en stappen een voor ons nieuwe wereld binnen; de wereld van Audio Artistiek. Wij blij, want we mogen onze kennis met die van de hifi-mannen mixen en ons bezig houden met een splinternieuwe visual identity, social media concepten, advertorials en in de toekomst events en, jawel, een Audio Artistiek magazine! 
10/02/2020
on the work floor: Intern Lotte Hoekstra
There's a new strangergirl on the block! Na haar avonturen in Zuid Korea is Lotte klaar om af te studeren. Ze schuift de komende maanden bij ons aan tafel om haar creativiteit, ideeën en inspiratie onder onze vleugel tot leven te brengen. Leuk!
00/12/2019
op de koffie: bij Shootmedia & Studio Plakband
We houden van koffie (bier ook ja), sterke verhalen en leren van andere creatieve duo's en bureaus. Daarom namen we vorig jaar een kijkje bij Shootmedia (zie foto's) en Studio Plakband (waar we al jaren groot fan van zijn). Ken jij een topduo of cool bureau? Let us know, we love to learn more! 


23/11/2019
hanging around: Wildfestival, EM2 Groningen
Het ging er wild aan toe afgelopen zaterdag! Zet EM2 vol buitengewone brouwers, wijnboeren en ciderhuizen, en voor je het weet staat het nokvol bourgondisch publiek. Wij blij want we mochten foto's maken en biertjes drinken. 
16/10/2019
hanging around: Trendship, Groningen
We werden door Studio Plakband uitgenodigd om foto's te maken tijdens Trendship 2019. Een event voor inspiratie en groei waar wel erg veel kalende mannen in pak rondliepen. Een mooi contrast als je het ons vraagt. 

10/08/2019
traveling around: Denemarken
Don't be afraid to go to ARoS Art Museum in Aarhus en loop vooral door het bijzondere Rainbow Panorama. Het allermooist is de interactieve installatie van teamLab: Tomorrow Is The Question. Waar vlinders, bloemen en watervallen om, op en over je heen bewegen. Dit is hoe de hemel eruit ziet!

22/07/2019
hanging around: 25 years The Clown in Huize Maas
Met een supervet feest in Huize Maas vierden we maandag 22 juli het jubileumfeest van The Clown. Zij blij, wij blij, iedereen blij want: we hebben gedanst, gelachen en kregen een goedgevulde goodiebag met o.a. het door ons gemaakte jubileummagazine mee naar huis.

27/06/2019
hanging around: Inspire festival 
HTG organiseerde inspirerende lezingen van Arjen Banach (leuke dude) en Thijs Lindhout (heel veel interactie met het publiek ... ). In de pauze mochten wij gelukkig al wijntjes drinken waarna we verder gingen met luisteren naar hoe je gelukkig kunt zijn in je werk. Iets wat wij eigenlijk prima voor elkaar hebben :).

01/06/2019
currently working on: beer&magazine editie 2 
In het prikkelende en vermakelijke beer&magazine lees je 
o.a. wat er sinds de opening van het restaurant is gebeurt, 
hoeveel liter bier er is geschonken, wat er op je bord ligt en 
wat je op kopstoot maandag kunt verwachten. 
Wil je ook een magazine? PM ons! 
23/04/2019

currently working on: jubileum magazines en boeken The Clown
Deze zomer tikt het coolste cannabiscafé​​​​​​​ van Grunn de 25 aan.
Een opmerkelijk jubileum dat wij mogen vereeuwigen in print! 
Toen en nu, friet en wiet, klanten en personeel: je leest het in één van de 
magazines in het Nederlands, Duits, Engels of Italiaans 
of in de dikkevette jubileumboeken.
23/05/2019

hanging around: Resto Van Harte
Zat van elke dag hetzelfde gezicht aan tafel? Wij wel. 
Voor de verandering verplaatsten we daarom onze brainstorm naar 
Resto Van HarteJe schuift bij wildvreemden aan tafel, krijgt drie piekfijne 
gangen voorgeschoteld en maakt ondertussen een kletspraatje met de buuf. 


14/05/2019
travelling around: Portugal
We gaan op vakantie en nemen mee terug: inspiratie. 
Wil jij een foto van ons boven je bed?