Every self-respecting brand needs a magazine to show their true colors. 
beer&magazine #2
Het langverwachte vervolg op beer&magazine #1 is uit! In 2017 bedachten we een uniek concept voor hét spijs- en bierrestaurant van Groningen. Inmiddels is het horecamagazine stukgelezen en mochten wij ons bierlievend hart ophalen aan het maken en ontwerpen van de tweede editie. We schoten foto’s waar je van smult, leerden alles over alcoholvrij en kletsten wat met de beer&boys. Het was weer een feestje!
click&see
Issue #02, thema: beer& twee jaar later
Opdrachtgever: bier- en spijsrestaurant beer&
Oplage: 50
the clown jubilieum magazine
In dit magazine krijg je een unieke kijk achter de schermen van een van Groningen's oudste coffeeshops. Wat waren de moeilijke tijden, de gekste verhalen en de leukste herinneringen? We bedachten een concept met een vleugje jaren negentig, interviewden klanten en personeel, schreven geschiedenis, fotografeerden o.a. munchies en persoonlijke wietaccessoires en goten het in een kleurrijk ontwerp. 

Opdrachtgever: Coffeeshop The Clown
Lancering: 25-jarig jubileumfeest in Huize Maas
Oplage: 500
 
jij groningen magazine
Tijdens een strangergirls roadtrip in Nieuw-Zeeland besloten we dat het tijd was om het ouderwetse stadsmagazine nieuw leven in te blazen. Op onze eigen manier. Weg met de alledaagse stadsglossy. Hello down to earth, prikkelend en vermakelijk designmagazine. jijgromag laat je de stad opnieuw ontdekken en geeft je elke editie een kijkje in een andere hoek van de stad. Over elke pagina, elke foto, de teksten, kleuren en typografie is zorgvuldig nagedacht. Geen copy&paste praktijken bij jijgromag. Alles is handgemaakt door talenten uit de stad.

klik&bekijk
Issue #01, thema: Stadspark Groningen
In samenwerking met: Gemeente Groningen
Lancering: Let's Gro Festival 2018
Oplage: 3000
 

stadsparkgroningen.nl
beer&magazine #1
Voor beer& bedachten we een concept om gasten tussen de gangen door te vermaken en kennis te laten maken met de beer& crew. Lees o.a. waar de ingrediënten op je bord vandaan komen, wie er in de keuken staan en waar de naam beer& vandaan komt! Zien? Reserveer een tafel ;). 

Issue #01, thema: beer& the beginning
Opdrachtgever: bier- en spijsrestaurant beer&
Oplage: 50


beer-n.nl