Branding is the being, marketing the doing. We cover both. 
Anna
Ben je de vijftig gepasseerd maar heb je geen idee hoe verder? Anna coacht vrouwen in alle soorten en maten met de behoefte aan sturing en zingeving op mentaal, sociaal, emotioneel en spiritueel vlak. 

Opdrachtgever: Anneke De Reus
Identity: logo, huisstijl, visitekaartjes, koffiekopjes, notitieblokken en potloden. 
beer&
One of the top places in Groningen. Always delicious, friendly and cool to hang out at!'
 Neem plaats aan een goed gevulde tafel met uitzicht op een gezellig drukke straat. Lekker eten, biertje erbij en goed gezelschap naast je. Wat wil je nog meer? Verantwoordelijk zijn voor de huisstijl e.a. creatieve uitingen misschien? precies dat, doen we!

Opdrachtgever: bier- & spijsrestaurant beer&
Identity: logo, huisstijl, visitekaartjes, menukaarten, t-shirts, fotografie, copywriting, magazine, folder, stickers, bierviltjeswad'nwerk
Wil je een eilandleven dicht bij huis? Verleg je grenzen en ga een seizoen met wad'nwerk naar onze eigen waddeneilanden. Doe ervaring op, geniet van het eilandleven, maak nieuwe vrienden en spaar ondertussen toch stiekem voor een ticket naar de tropen. 
Opdrachtgever: jij uitzendbureau
Identity incl: logo, huisstijl, copywriting, fotoshoots, illustraties t-shirts, stickers, flyer, socialsklus&kwast
Schaam je niet als de nieuwe vloer al weken in de garage ligt, de gamekamer nog steeds een roze muur heeft en de kraan al decennia lang drupt, maar neem het heft in handen en ... huur iemand in! Geef klus&kwast vrijheid en vertrouwen en elke klus wordt zorgvuldig geklaard.

Opdrachtgever: Danny Leeuwerke
Identity incl: logo, illustraties, visitekaartjes, stickers, kleurplaten,
t-shirts.